• Tilattu ennen klo 16:00, lähetetty tänään*.
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ilmainen toimitus yli 89,00 €

Kaiverretut kynät

Kynän kaiverrus - Tee kynästäsi ainutlaatuinen!

Meillä voit antaa kynällesi henkilökohtaisen kosketuksen tyylikkäällä kaiverruksella. Ammattimaisella laserkaiverruksellamme lisäämme kynääsi ainutlaatuisen ja tyylikkään kosketuksen. Alla on kaikki tärkeät yksityiskohdat kynän kaiverruksesta, jotta voit luoda täydellisen yksilöllisen kynän.

Eikö kynän mukana ole kaiverrusvaihtoehtoja?

Silloin emme valitettavasti voi kaivertaa sitä, mikä johtuu usein siitä, että kynä on jo käsitelty tai materiaali ei sovellu siihen.

Parker Jotter -kynä kaiverruksella

Kaiverruksen sijainti kynässä

Asetamme kaiverruksen kynään erittäin tarkasti. Yleensä kaiverrus kiinnitetään 90 astetta klipsiin nähden, kynästä riippuen. Jos kaiverrus ei ole mahdollista tässä paikassa, esimerkiksi jo kiinnitetyn logon vuoksi, kokeilemme toisella puolella tai kynän tynnyrissä.

Kaiverrettavien merkkien määrä

Kaiverrukseen voidaan kaivertaa enintään 23 merkkiä, välilyönnit mukaan lukien. Olipa kyseessä nimi, päivämäärä tai inspiroiva viesti, me varmistamme, että se näkyy tyylikkäästi ja selkeästi.

Erikoismerkkikaiverrus

Voimme kaivertaa erilaisia erikoismerkkejä, kuten sydämen ♥ jonka avulla voit lisätä kaiverrukseesi henkilökohtaisen kosketuksen. Voit kopioida tämän sydämen yllä olevalta riviltä ja liittää sen kaiverrusriville. Valitettavasti monimutkaisempia merkkejä, kuten kreikkalaisia tai arabialaisia merkkejä, ei ole mahdollista kaivertaa.

Kaiverrus vasen- tai oikeakätiselle

Jos haluat esittää kynässäsi kaiverruksen täydellisesti kirjoittaessasi, otamme huomioon kynän vastaanottajan kirjoitusasennon. Sijoitamme kaiverruksen niin, että se näkyy selvästi, kun kynää pidetään halutussa kirjoituskädessä. Useimmiten täytekynän ja rullakärkikynän kohdalla tämä tapahtuu, kun korkki liu'utetaan kynän takaosaan. Näin rulla- ja täytekynä suunnitellaan, sitten se tasapainotetaan.

Kaiverruksen ulkonäkö

Laserkaiverruksemme takaa tyylikkään ja kestävän kaiverruksen, joka kestää. Kaiverrus on ulkonäöltään hienovarainen, ja se voi vaihdella kynäkohtaisesti.

Parker-kynä kaiverruksella

Kaiverruksen kirjasinkoko

Kirjasinkoko voi vaihdella kynämallin ja kaiverruksen merkkimäärän mukaan. Yleensä valitsemme tyylikkään ja luettavan noin kahden millimetrin fonttikoon.

Kaiverra kynäsi eri fonteilla

On tietysti mukavaa valita oma fontti. Se tekee jokaisesta viestistä ainutlaatuisen; tyylikkään... kuten fontti Arial tai päinvastoin siro kuten Monotype Corsiva.
Käytämme peräti 7 eri fonttia:

Times new Roman
Garamond
Arial
Monotype Corsiva
Book Antiqua
Bookman
Verdana

Waterman-kynä kaiverruksella / personointi    Sheaffer-kynä kaiverruksella / personointi  LAMY-kynä kaiverruksella / personointi    Cross-kynä kaiverruksella / personointi

Kaiverrusmenetelmä - Laserkaiverrus

Ammattimainen laserkaiverruksemme takaa tarkan ja hienostuneen kaiverruksen. Laser luo kynään kauniin kontrastin, joka tekee kaiverruksesta hyvin näkyvän ja antaa sille ajattoman ilmeen.

Kaiverrusrivien määrä

Useimmissa tapauksissa voit valita kaksi kaiverrusriviä. Nimi on usein kauniimpi, jos se kaiverretaan yhdelle riville. Jos haluat hieman pidemmän tekstin, voimme keskittää sen siististi kahdelle riville tasapainoisen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kun kynässä on vain yksi rivi auki, kynään ei ole mahdollista kaivertaa kahta riviä.

Ainutlaatuisesti kaiverrettu kynäsi.

Luo ainutlaatuinen kynäsi hienostuneella kaiverruksellamme. Personoi kynäsi nimellä, päivämäärällä tai sydämesi lähellä olevalla henkilökohtaisella viestillä. Asiantunteva tiimimme on valmis auttamaan sinua toteuttamaan kauniin ja persoonallisen kynän.

Valitse eksklusiivisesta kynämallistostamme ja lisää haluamasi kaiverrus tuotesivulla. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelutiimimme kautta.