• Tilattu ennen klo 16:00, lähetetty tänään*.
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ilmainen toimitus yli 89,00 €

Henkilökohtaiset kaiverretut kynät häiden todistajille.

Käsinkosketeltava muistutus

Etsitkö täydellistä lahjaa kiitokseksi häiden todistajille? Harkitse sitten persoonallisia kaiverrettuja kyniä tyylikkäänä ja merkityksellisenä eleenä. Kaiverretut kynät eivät ole vain kauniita lahjoja, vaan myös kestävä muistutus siitä erityisestä roolista, joka todistajillasi on tässä unohtumattomassa päivässä.

kynät todistajille

Ainutlaatuinen ja henkilökohtainen lahja

Kaiverretut kynät todistajille ovat enemmän kuin pelkkiä kirjoitusvälineitä; ne kertovat tarinan. Kun voit kaivertaa siihen bestmanin nimen, hääpäivän tai erityisen viestin, teet jokaisesta kynästä ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen lahjan. Henkilökohtainen kaiverrus liikuttaa todistajia ja tekee heidän osallistumisestaan häihinne entistäkin erityisemmän.

Käytännöllinen ja ajaton

Tämän lahjan emotionaalisen puolen lisäksi kaiverretut kynät ovat myös käytännöllisiä ja ajattomia. Joka kerta, kun todistajasi käyttävät kynää, he saavat muistutuksen häidenne ihanista hetkistä ja kiitollisuudesta, jota vaalitte niitä kohtaan. Se on kestävä muisto erityisestä päivästä.

Jokaiselle bestmanille sopiva tyyli

Kaiverrettua kynää valitessasi voit ottaa huomioon jokaisen bestmanin maun ja persoonallisuuden. Olipa kyseessä sitten klassinen täytekynä tai moderni biros, valittavana on erilaisia tyylejä ja merkkejä. Näin voit varmistaa, että lahja sopii täydellisesti kunkin bestmanin mieltymyksiin.

kaiverrus kynä todistajille

Helppo tilaaminen ja nopea toimitus

Meiltä kaiverrettujen todistajakynien tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista. Valitse haluamasi tyyli, lisää haluamasi kaiverrus ja me hoidamme loput. Sisäiset kaiverruskoneemme takaavat nopean ja tarkan kaiverruksen, joten persoonalliset kynät ovat valmiina ajoissa ennen suurta päivää.

Kiitä todistajia tyylillä

Osoita todistajille, kuinka paljon heidän läsnäolonsa ja tukensa merkitsee häissäsi henkilökohtaisilla kaiverretuilla kynillä. Anna heille pysyvä muistutus tästä erityisestä päivästä ja nauti samalla käytännöllisestä ja tyylikkäästä kirjoitusvälineestä. Tilaa kaiverretut kynät todistajille jo tänään ja tee häistäsi unohtumattomat!

Kuulakärkikynän täytön väri

Kynän käyttämiseen vihkitodistuksen allekirjoittamisen yhteydessä on hyvä tietää, että useimmat kunnat edellyttävät mustaa kirjoitustäyttöä. Huomioi tämä, kun tilaat kyniäsi. Merkeillä Cross, Sheaffer, Diplomat ja LAMY on yleensä mustia täyttöjä kuulakärkikynässä. Voit tietysti tilata erillisiä mustia kuulakärkikynän täyttöjä esim.  Parker ja Waterman.

Useimmat tilatut kynät todistajille

Sheaffer kynä todistajille   Waterman kynä todistajille   Cross kynä todistajille

 

Parker kynä todistajille   LAMY kynä todistajille   Cross Calais kynä todistajille