• Tilattu ennen klo 16:00, lähetetty tänään*.
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ilmainen toimitus yli 89,00 €

Muistikirja, jossa on nimikirjaimet

Muistikirjat tekstillä - Tee muistikirjastasi ainutlaatuinen!

Lisäksi kynien kaiverrus on myös mahdollista kaivertaa Moleskine-muistikirjaan kaiverretaan nimi tai henkilökohtainen teksti. Kätevä itsellesi esimerkiksi nimelläsi ja puhelinnumerollasi, jotta löytäjä voi ottaa sinuun yhteyttä. Tai voit antaa muistikirjan kivana lahjana henkilökohtaisella tekstillä varustettuna.

Ensinnäkin on hyvä tietää, että muistikirjan muokkaaminen on enemmänkin merkitsemistä. Laser saa pintarakenteen muuttumaan, jolloin teksti tulee näkyviin.

Kaiverruksen sijainti Moleskine Pocket -muotoilulla

Tekstin merkitseminen Moleskine-muistikirjaan Moleskine-muistikirjaan pocket-muodossa sijoitetaan etukannen alareunaan. Muistikirjan teksti kohdistetaan vasemmalle.

Moleskine Large -muodossa kaiverruksen sijainti

Tekstin merkintä Moleskine-muistikirjan Moleskine-muotoon Large muoto sijoitetaan etukannen alaosaan. Muistikirjan teksti kohdistetaan oikealle kuminauhan kohdalle.

Moleskine XL -muodossa olevan kaiverruksen sijainti

Moleskine-muistikirjan tekstin merkintä Moleskine-muodossa XL-muodossa sijoitetaan etukannen alaosaan. Muistikirjan teksti kohdistetaan oikealle kuminauhan kohdalle.

Moleskine Pocket -muistikirja, jossa on nimi Moleskine Large -muistikirja, jossa on nimi Moleskine XL -muistikirja, jossa on nimi

Tekstin koko ja kaiverrettavien merkkien määrä

Luonnollisesti muistikirjan muokkauksen kokoa on rajoitettu. Kaikissa kokoluokissa (Pocket, Large ja XL) se on +/- 3,2 mm korkea (riviä kohti).
Kaiverrettavaksi voi saada 24 merkkiä, välilyönnit mukaan lukien. Olipa kyseessä nimi, päivämäärä tai inspiroiva viesti, varmistamme, että se näkyy tyylikkäästi ja selkeästi.

Kaiverretaan erikoismerkkejä

Voimme kaivertaa erilaisia erikoismerkkejä, kuten sydämen ♥, joilla voit lisätä muistikirjaasi henkilökohtaisen lisän. Voit kopioida tämän sydämen yllä olevalta riviltä ja liittää sen kaiverrusriville. Valitettavasti monimutkaisempia merkkejä, kuten kreikkalaisia tai arabialaisia merkkejä, ei ole mahdollista kaivertaa.

Muistikirjasi nimi eri kirjasimilla

On tietysti mukavaa valita oma fontti Muistikirja nimellä -kirjoitukseen. Tämä tekee jokaisesta viestistä ainutlaatuisen; tyylikkään kuten fontti Arial tai päinvastoin siro kuten Monotype Corsiva.

Käytämme peräti seitsemää eri fonttia:

Times New Roman
Garamond
Arial
Monotype Corsiva
Book Antiqua
Bookman
Verdana

Kaiverruksen ulkonäkö

Laserkaiverruksemme tuottaa siistin ja kestävän kaiverruksen, joka kestää. Kaiverruksen ulkonäkö on hienovarainen, ja se voi vaihdella eri vihkoissa.