• Tilattu ennen klo 16:00, lähetetty tänään*.
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ilmainen toimitus yli 89,00 €

Tietoja Brepen

Yritys: Brepen
Kauppakamarin numero: 89100697
ALV-numero: NL864879209B01
Omistaja: Jasper van Rijn
Osoite: Herenweg 102, 1431GX, Aalsmeer, Alankomaat (ei käyntiosoitetta).

Brepen on erikoistunut luksuspaperituotteiden maailmaan. Tarjoamme ylpeänä eksklusiivisen valikoiman korkealaatuisia kyniä ja täytekyniä, jotka tarjoavat arvostetuille asiakkaillemme vertaansa vailla olevan kirjoituskokemuksen. Intohimomme laatua ja eleganssia kohtaan ohjaa liiketoimintaamme.

Omistaja

Brepen perustajana ja omistajana Jasper van Rijn on vaalinut intohimoa ylellisiä kirjoitusvälineitä kohtaan yli 15 vuoden ajan. Hänen laaja kokemuksensa kynämaailmasta on tehnyt hänestä todellisen asiantuntijan alalla, erityisesti kynien kaiverruksen alalla. Jasper pyrkii tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllisiä ja ainutlaatuisia kyniä, mikä tekee jokaisesta kirjoitusvälineestä erityisen lahjan mihin tahansa tilaisuuteen.

Yhteystiedot

Toimipisteemme sijaitsee seuraavassa osoitteessa:
Herenweg 102
1431GX Aalsmeer
Alankomaat
(ei käyntiosoitetta)

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää, kommentteja tai tilauksia, ota meihin yhteyttä: info@brepen.fi.

Vastuuvapauslauseke

Brepen pyrkii pitämään verkkosivustomme tiedot oikeina ja ajantasaisina. Emme kuitenkaan ole vastuussa sisällössä olevista virheistä tai puutteista. Ehtojamme sovelletaan kaikkiin liiketoimiin ja yhteydenottoihin yrityksemme kanssa. Lisätietoja tuotteistamme, hinnoista, toimitustiedoista ja palautusehdoista saat verkkosivuiltamme.