• Tilattu ennen klo 16:00, lähetetty tänään*.
  • Ilmainen kaiverrus
  • Ilmainen toimitus yli 89,00 €

Takuu

Olemme ylpeitä Brepen siitä, että tarjoamme korkealaatuisia ja tyylikkäitä kirjoitusvälineitä, jotka rikastuttavat kirjoituskokemustasi. Ymmärrämme, että kun ostat ylellisen kynän, haluat olla varma sen laadusta ja suorituskyvystä. Siksi tarjoamme kattavan takuun kaikille kynillemme.

Takuuaika

Luksuskyniemme takuuaika vaihtelee merkeittäin.

Cross

Elinikä

Diplomat

2 vuotta

Faber-Castell

2 vuotta

Graf von Faber-Castell

2 vuotta

Kaweco

2 vuotta

LAMY

2 vuotta

Parker

2 vuotta

Pininfarina

2 vuotta

Sheaffer

1 vuosi

Visconti

2 vuotta

Waterman

2 vuotta

Tänä aikana voit vaatia takuuta valmistusvirheiden ja materiaalivirheiden osalta. Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä meihin 14 päivän kuluessa vian havaitsemisesta.

Poikkeukset

Takuu ei kata vaurioita, jotka johtuvat normaalista kulumisesta, epäasianmukaisesta käytöstä, huolimattomuudesta, onnettomuuksista tai luvattomista muutoksista. Takuu ei myöskään kata putoamis- ja vesivahinkoja. 
Huomautus: Takuu ei kata myöskään käsiteltyjä tuotteita (kuten kaiverruksia).

Takuumenettely

Jos haluat tehdä takuuvaatimuksen, pyydämme sinua ensin lähettämään sähköpostin, joka sisältää selkeästi kuvatun vian ja lisätilausnumeron. Tämän jälkeen saat meiltä tietoa siitä, miten tuote palautetaan.
Tämä voidaan sitten lähettää alla olevaan osoitteeseen:

Brepen
Attn: Aftersales
Herenweg 102
1431GX Aalsmeer
Alankomaat

Vastaanoton jälkeen tarkastamme tuotteen perusteellisesti. Jos vika kuuluu takuuehtojen piiriin, korjaamme sen mahdollisimman pian tai toimitamme sen valmistajalle korjattavaksi.

Asiakastyytyväisyys

Tyytyväisyytesi on meille ensisijainen tavoite. Jos sinulla on kysyttävää takuusta tai muista asioista, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Olemme aina valmiita auttamaan sinua ja löytämään odotuksiasi vastaavan ratkaisun.